Original Billebeino

Ensimmäinen Hartwall Original Long Drinkin ja Billebeinon -yhteistyövaatemallisto, OriginalBillebeino, luotiin alunperin 2017 juhlistamaan Hartwallin aidon lonkeron 65-vuotista taipaletta.

Mallistolla haluttiin antaa tunnustusta kaikille kaltaisillemme oman tiensä kulkijoille. Heille, jotka ovat päässeet sinne missä ovat pysymällä itselleen aitoina, luottamalla omaan näkemykseensä ja tekemällä omaa juttuaan. Ideana oli, että vaatteita ei ollut mahdollista ostaa, vaan ne olivat tapamme nostaa malja oman tiensä kulkijoille.

OriginalBillebeino tuotteet saivat kuitenkin niin kovan suosion, että yhteistyötä päätettiin jatkaa kuluttajien toiveesta. Nyt lanseeraukseen tulee jo neljäs yhteistyömallisto, jossa edellisten mallistojen tapaan kantavana teemana on oman tiensä kulkijuus.

OriginalBillebeino talvi 2018 -malliston tuotteet sopivat yhteen Original Long Drinkin kesän 2018 hittituotteiden kanssa. Mallistosta löytyy lapaset sekä kaulahuivi ja sitä täydentää myös viime vuodesta tuttu pipo.

Vuoteen mahtuu monta harmaata päivää, mutta vain yksi voi olla #vuodenharmainpäivä. Uusi juhlapäivä, joka antaa suomalaisille syyn iloita ja olla ylpeitä harmaasta kansallissäästä – ja harmaasta kansallisjuomasta.

Vuoden harmainta päivää juhlitaan luonnollisesti harmaan taivaan alla. Kutsumme suomalaiset luonnonvoimia uhmaten kokoontumaan baarien terasseille ja kotien parvekkeille lauantaina 17.11. ja kohottamaan harmaan maljan harmaalle taivaalle. Meillä päin terassikeli kun ei ole auringosta kiinni – lämpimästi vain vaatetta päälle.

OriginalBillebeino talvi 2018 -malliston tuotteet on saatavilla tapahtumassa.

Tervetuloa mukaan.

#vuodenharmainpäivä

#OriginalBillebeino